OMA avioehto -kurssi

OMA avioehto

Laadi oma avioehtosi | opettajana Sanna Svahn

Kurssin kuvaus

Haluatko laatia oma avioehtosopimuksesi, mutta et ole varma miten sopimuksen sisältö tulisi muotoilla, mitä asioita sopimuksessa tulisi mainita ja turvaako se varmasti kaikki toivomasi asiat ja tilanteet?

OMA avioehto -kurssin avulla voit selkeiden ohjeiden ja tehtävien avulla laatia juuri omaan tapaukseesi sopivan avioehtosopimuksen ja myös ymmärtää mitä asioita sopimus turvaa ja mitä muita mahdollisia asiakirjoja tarvitaan toivotun lopputuloksen varmistamiseksi.

Kurssilla käydään läpi sopimuksen laatiminen kohta kohdalta, eri sisältö vaihtoehdot, selitykset mitä kukin vaihtoehto tarkoittaa ja ehdotuksia erilaisiin tarkoituksiin. Kaikki lomakkeet (pdf) voi ladata ja tulostaa omaan käyttöön. Avioehtosopimuksesta on kolme eri sisältöistä mallia, jotka voi kaikki ladata itselleen muokattavana tiedostona (Word).

Kurssi on täysin omatoiminen, ja sen voi käydä läpi täysin omalla ajallaan ja haluamassaan järjestyksessä. Suosituksena on kuitenkin käydä kurssi läpi kohta kohdalta ja edetä kurssiohjelman mukaisessa järjestyksessä, sillä jokainen vaihe nivoutuu seuraavaan vaiheeseen.


Kenelle kurssi sopii

 • Haluat itse laatia oman avioehtosopimuksesi.
 • Haluat ymmärtää minkä sisältöinen sopimus omaan tarkoitukseen ja taustaan sopii.
 • Et ole varma mistä asioista sopimuksella voi sopia.
 • Haluat sopimuksesi laadittua nopeasti ja edullisesti.
 • Haluat selkeät ohjeet askel askeleelta, miten asiassa tulisi edetä.
 • Et ole varma miten rekisteröinti tulisi hoitaa ja missä vaiheessa.
 • Haluat tietää mitä muita asiakirjoja tarvitset, jotta lopullinen toiveesi varmistuu.
 • Ymmärrät, että saadaksesi tarpeisiisi sopivan sopimuksen, edellyttää se itseltäsi hieman aikaa ja vaivaa.

Kenelle kurssi ei sovi

 • Omaisuutesi on huomattavaa tai epätavanomaista (merkittävä varallisuus, maatila, tms.).
 • Sinulla on omaisuutta on ulkomailla.
 • Haluat määrittää epätavanomaisia ehtoja.
 • Puoliso on ulkomaalainen tai suunnitelmissa on ulkomaille muutto.
 • Olet epävarma kurssin soveltuvuudesta tarkoituksiisi.

100% tyytyväisyystakuu!

Jos vielä epäröit, voit tutustua tuotteeseen vapaasti 14 päivän ajan. Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen, saat rahasi takaisin!!


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysymys: Onko koko kurssi pakko käydä kohta kohdalta?

Voit käydä kurssin täysin haluamassasi järjestyksessä. Ensimmäinen osio on vapaasti käytettävissä heti maksettuasi ja muu materiaali vuorokauden kuluttua maksusta. Läpikäyminen kohta kohdalta kuitenkin auttaa huomioimaan myös muita sellaisia asioita, joista voi olla hyvä sopia jo avioehtosopimusta laatiessa.

Kysymys: Entä jos haluan myöhemmin laatia uuden sopimuksen?

Kurssi on käytettävissä niin kauan kuin palvelua tarjotaan. Voit myös ladata lomakkeet ja kurssimateriaalin omalle koneellesi, jolloin sisältö on käytettävissäsi loppuikäsi.

Kysymys: Sisältyykö kurssiin henkilökohtaista neuvontaa?

Kurssissa on kaksi eri vaihtoehtoa, perusversio ja VIP-versio. Perusversioon ei sisälly henkilökohtaista neuvontaa, mutta VIP-palveluun sisältyy 20 minuuttia puhelinneuvontaa.

Kaksi eri hinnoitteluperustetta perustuu asiakkaillani teettämääni kyselyyn, jossa osa koki henkilökohtaisen neuvonnan tarpeelliseksi ja osa ei. Näin niille, jotka eivät halua tai tarvitse henkilökohtaista palvelua, on tarjolla ostaa omaan tarpeeseen sopiva vaihtoehto. Perusversion avulla pystyy laatimaan omaan tarkoitukseen sopivan sopimuksen.

Kysymys: Missä vaiheessa voin ostaa VIP-version?

VIP-version voi ostaa missä tahansa vaiheessa rekisteröitymisen jälkeen. Se ei siis edellytä päätöstä alkuvaiheessa. Se kannattaa kuitenkin hankkia siinä tapauksessa, jos osoittautuu, että tarvitseekin myös henkilökohtaista neuvontaa.

Kyse on tällöin sellaisesta asiakassuhteesta, joka edellyttää Asianajajaliiton mukaista esteellisyysselvitystä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tarvitsen itsestäsi ja puolisostasi hieman tarkempia tietoja, joiden perusteella arvioin onko itselläni esteitä toimeksiannon vastaanottamiselle. Mikäli vastaanotan toimeksiannon, en voi tulevaisuudessa ilman suostumustasi ottaa vastaan sellaista toimeksiantoa, jossa olet itse vastapuolena.

Kysymys: Tarvitsenko erikoisohjelmia?

Voit käydä itse kurssin läpi joko tietokoneella tai älylaitteella (tabletti/puhelin). Varsinainen asiakirjojen laatiminen edellyttää tietojenkäsittelyohjelmaa, kuten Word- tai Open Office-ohjelmaa. Pdf-tiedostojen lataaminen ja avaaminen edellyttää vähintään ilmaisen Adobe Readerin tai vastaavan asentamista. Itse tulostamiseen tarvitset tulostimen.

Sanna Svahn
Sanna Svahn
Asianajaja

Sanna Svahn toimii asianajajana omassa yrityksessään Asianajotoimisto Svahn Oy:ssä ja on hoitanut perhe- ja perintöoikeudellisia asioita vuodesta 2002. Svahn on kirjoittanut ohjekirjoja mm. testamentin ja avioehtosopimuksen laatimisesta. OMA testamentti -oppaasta on myynnissä jo kolmas painos.

Svahnin tavoitteena on ollut yrityksen alkutaipaleelta alkaen tuoda lainopilliset palvelut kaikkien lähelle, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Tämä on toteutunut täydellisesti muun muassa etänä toteutettavilla palveluilla, blogissa julkaistuilla kirjoituksilla ja videoilla ja nyt myös kurssimuodossa toteutettavina palveluina.

Löydät lisää tietoa Svahnista täältä.


Yhteystiedot

Sanna Svahn | sanna.svahn@svahn.fi | 040 760 0557